Музичні вечорниці до Дня Закоханих

14 лютого 2019 р. студенти 116 та 518 груп філологічного факультету (куратор доцент Насалевич Т.В.) провели виховний захід, присвячений Дню Святого Валентина. Ведучими вечорниць були Вадим Киященко та Вікторія Міщанова. У прикрашеній повітряними кульками у формі сердець гостями свята були студенти 1-3 курсів (Ткач М.В., Байтерякова Н.Ю., Рябуха Т.В., Гостіщева Н.О.) і магістратури, та викладачі кафедри англійської філології та методики викладання англійської мови. Ведучі розповіли про історію цього свята, а потім почалися веселі конкурси.

Спочатку учасники свята повинні були у парах показати завдання за допомогою пантоміми, потім пари згадували по черзі літературні твори, де кохання перемагає зло, складали вірші зі словом «кохання», та шукали за допомогою глядачів у залі сховані речі. Всі учасники конкурсів отримали солодкі призи.

Фінальною частиною вечорниць було музично-танцювальне інсценування початку відомої казки «Цар Салтан». Глядачі оплесками підтримували учасників цього маленького веселого шоу.

Всі глядачі отримали на згадку про вечорниці червоні повітряні кульки. Зі свята усі пішли з усмішками та у гарному настрої.

Інформацію підготувала  доцент Насалевич Т.В.

Залишити відповідь