Профорієнтаційний захід Психологічного центру

Профорієнтаційний захід Психологічного центруВ межах заходів, що присвячені Дню відкритих дверей у Мелітопольському державному педагогічному університеті імені Богдана Хмельницького, 24 жовтня 2019 року на тематичній локації викладачі кафедри психології та здобувачі вищої освіти спеціальності 053 Психологія Навчально-наукового інституту соціально-педагогічної та мистецької освіти зустрілися з учнями 11-х класів м. Мелітополь.

Захід проводився з метою налагодження інформаційного мосту до нормалізації ринку праці та освіти, формування усвідомленого ставлення старшокласників до профільного навчання як найважливішого кроку на шляху до вищої професійної освіти, подолання стереотипу «престижні-непрестижні професії», популяризації різних професій шляхом живого спілкування з їх представниками. Через живе спілкування школярі самостійно розуміють, самостійно мислять та самостійно вирішують – а це є ще одним важливим кроком на шляху до самостійного життя.

Неодмінними супутниками творчого процесу стали обговорення, активне особистісне спілкування, позитивний емоційний зв’язок, гарний настрій та дружні посмішки. Під час спілкування старшокласники виявили зацікавленість до вступу до університету і виразили велику вдячність за надану інформацію та змістовну бесіду.

Випускники отримали проспекти щодо особливостей вступу до Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького.

Учнів було запрошено прийняти участь у заходах під час проведення «Тижня психології» Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького, які відбудуться у квітні 2020 року.

Дякуємо всім учасникам за цікаву роботу! Бажаємо майбутнім студентам позитивних вражень від нашого університету! До нових зустрічей!

Матеріал підготувала Каткова Т.А.

Залишити відповідь