Захист курсових робіт здобувачів вищої освіти 2 та 3 курсів спеціальності 053 Психологія

05-06 травня 2021 року у дистанційному форматі відбувся успішний захист курсових робіт здобувачів вищої освіти 2 та 3 курсів бакалаврату, спеціальності 053 Психологія Навчально-наукового інституту соціально-педагогічної та мистецької освіти. Захист проводився в режимі онлайн конференції Zоом згідно Положення про курсові роботи в Мелітопольському державному педагогічному університеті імені Богдана Хмельницького.

Написання курсових робіт – важливий етап в підготовці здобувачів вищої освіти. Протягом навчального року викладачами кафедри психології проводилися науково-методичні семінари для здобувачів вищої освіти, де були розглянуті питання вибору та реєстрації теми, основні етапи написання й структура роботи, правила пошуку, аналізу та оформлення наукових джерел. Також було акцентовано увагу на програмах перевірки робіт на плагіат. Викладачі відповідали на всі питання здобувачів.

Метою курсової роботи є оволодіння теоретичними та практичними уміннями та основними навичками проведення діагностичної роботи як базової складової психології в освітніх закладах.

Курсова робота є інтегруючим і стрижневим компонентом особистісно-професійного становлення фахівця, який передбачає оволодіння різними видами професійної діяльності й формування потреби професійного самовдосконалення через самопізнання, самовизначення здобувача вищої освіти в різних професійних функціях у реальних умовах.

Комісія уважно вислухала доповіді та переглянула презентації здобувачів за результатами проведених наукових досліджень.

Здобувачі надали вичерпні відповіді на поставлені запитання комісії.

Дякуємо викладачам та здобувачам вищої освіти за їх активність!!!

До нових зустрічей!

 

 

Матеріали підготували Каткова Т.А., Варіна Г.Б.

Залишити відповідь