Колектив університету щиро вітає Н.Фалько з призначенням на посаду ректора!

Міністр освіти і науки України призначив кандидата психологічних наук, доцента Фалько Наталю Миколаївну ректором Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького з 25 липня 2023 року по 24 липня 2028 року (наказ № 251-к-23 від 21.07.2023 ), як обрану за конкурсом, відповідно до статті 42 Закону України “Про вищу освіту”.

Шановна Натале Миколаївно! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого призначення на посаду ректора Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького!

Сьогодні Ви – визнаний лідер усього університетського колективу, від студента до професора. Це призначення – вияв великої довіри і водночас велика відповідальність за тих, хто працює і вчиться в нашому університеті.

Ми переконані, що Ви – професіонал, новатор, прагматик і реаліст. Ви цінуєте наші досягнення і розумієте наші проблеми. Вам надає сил упевненість в невпинному розвиткові нашого університету, злагодженій та ефективній взаємодії очолюваного Вами колективу.

Нехай Ваша діяльність на новій посаді завжди надихає Вас і буде щедрою на нові ідеї, відкриття, мудрі й далекоглядні рішення, які допоможуть виконати поставлені завдання й втілити амбітні плани в життя заради розвитку національної освіти.

Хай наші щиросердні привітання дають Вам життєву наснагу й енергію, а глибока шана буде подякою за плідну працю.

З повагою – колектив науково-педагогічних, педагогічних і непедагогічних працівників та здобувачів МДПУ імені Богдана Хмельницького!

Залишити відповідь