ВИЩА ОСВІТА – ЦЕ КРУТО! МДПУ ПРОПОНУЄ НАЙКРАЩІ МОЖЛИВОСТІ!

Ми щасливі, що в родині нашого незламного Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького вже є перше поповнення у команді першокурсників!

Впевнені, що обравши наш заклад, ви будете пишатися своїм новим статусом – “ЗДОБУВАЧ ВИЩОЇ ОСВІТИ”!

До початку нового навчального року залишилось трохи менше місяця, а щоб навчання на нашій освітній платформі (сайті Центру освітніх дистанційних технологій dfn.mdpu.org.ua) було для вас зручним, зрозумілим та інтерактивним, ми щодня працюємо над його удосконаленням та модернізацією!

А поки ловіть захоплюючу статистику сайту:

Зараз на сайті ЦОДТ створено 3 965 навчальних курсів, які містять понад 987 260 ресурсів (файли, книги, інтернет-посилання, відео та ін.) та 108 505 різних заходів оцінювання (тестові завдання для поточного і підсумкового контрою успішності, елементи типу «Завдання»).

Найбільше курсів має факультет інформатики, математики та економіки (934), за ним ідуть Навчально-науковий інститут соціально-педагогічної та мистецької освіти, природничо-географічний, філологічний та хіміко-біологічний факультети (731, 551, 488 та 441 курс відповідно).

На сайті зареєстровано понад 3000 користувачів. Це здобувачі вищої освіти різних форм навчання (денна та заочна) та навчально-наукові працівники університету.

Здивовані? Це тільки початок! Слідкуйте за нашими новинами! У наступних дописах ми розкажемо ще більше цікавої інформації!

Залишити відповідь