ОБ’ЄДНАНІ ЄДИНОЮ СПРАВОЮ!

25 серпня 2023 року між ДЗ “Центр психічного здоров’я та реабілітації ветеранів “Лiсова Поляна” МОЗ України” та Мелітопольським державним педагогічним університетом імені Богдана Хмельницького було підписано договір про співпрацю.

В ході зустрічі головний лікар ДЗ “Центр психічного здоров’я та реабілітації ветеранів “Лiсова Поляна” МОЗ України” Ксені Борисівна Возніцина провела екскурсію центром для науково-педагогічних працівників кафедри психології.

Зокрема, продемонструвала кабінет для біосугестії, кабінет для групових занять з психоедукації, йоги, кабінети практичних психологів, майстерню для арт-терапії, актову залу для зустрічей і конференцій, зали для реабілітації і фізіотерапії.

У ході зустрічі було досягнуто домовленості про проведення виробничих практик для здобувачів спеціальності 053 Психологія другого (магістерського) рівня вищої освіти ОП Клінічна і реабілітаційна психологія, ОП Практична психологія.

Ксенія Борисівна також поділилася з співробітниками кафедри психології методичними розробками фахівців Центру та планами щодо навчальних проєктів.

Колектив щиро вдячний ДЗ “Центр психічного здоров’я та реабілітації ветеранів “Лiсова Поляна” МОЗ України” за надані можливості і готовність до співпраці!

Щиро бажаємо Центру успіхів, сил і наснаги для втілення всіх проектів і реалізації поставлених планів!

 

Залишити відповідь