11 лютого 2024 року на базі центру Саме тут. Київ відбувся тренінг «Формування навичок життєстійкості та допомоги у стресових ситуаціях» від ITC – Israel Trauma Coalition in UA – для здобувачів магістратури спеціальності 053 Психологія (ОП Клінічна та реабілітаційна психологія, ОНП Гарденотерапія, ОП Психологія. Практична психологія) та викладачів МДПУ імені Богдана Хмельницького, який провела тренерка проекту Олена Шликова.

Щиро вдячні простору Мелітополь Саме Тут.Київ за ласкавий прийом! Центр стресостійкості Києва, ІТС in UA за масштабування проекту і поширення надважливих у наш час умінь і навичок.
Про першу психологічну допомогу, навички стресостійкості можна слухати неодноразово, однак, коли опиняєшся у рольовій грі, де ці навички треба демонструвати – це зовсім інший ефект! Учасники тренінгу опинилися у ролі вчителів і дітей школи, де стався вибух, повилітали вікна, є травмовані і … Чесно, в реальну таку ситуацію ніхто б не хотів потрапити, але, нажаль, у нашій країні це реальність. Дякуємо пані Олені за цікаві запропоновані ситуації для відпрацювання навичок ППД.
На тренінгу були запропоновані цікаві вправи з аромомаслами і природніми матеріалами для відновлення життєвих ресурсів, на завершення відпрацьовували техніку BasicPh, проте з трансформаційною прив’язкою до Медового міста Мелітополь))
Однак найголовнішим на тренінгу стала реальна зустріч людей віч на віч! Багато хто зізнавався, що в тренінгу оффлайн не приймав участь від початку повномасштабної війни… Ця зустріч була дуже цінна учасникам, бо вони малу змогу познайомитися один з одним в оффлайн форматі, обмінятися досвідом, враженнями.
Дякуємо всім учасникам за натхнення, єдність і щирість! До нових зустрічей в оффлайн!!

Залишити відповідь